Schrijfster maakt meteen zelf een taart

Dát is nog eens een mooie combinatie. Blogger Samantha Roelofs van de site lekkertafelen.nl las ‘Maison Kelder; het huis van de hazelnoot’, terwijl in de oven een taart stond te garen.

Wat een mooi verhaal heeft ze geschreven! Samantha Roelofs vertelt hoezeer ze door de belevenissen van Dick Kelder, Wiggert Jonker, Lucas Jonker en alle medewerkers van Maison Kelder werd gegrepen: ‘Als ik het boek lees, voelt het af en toe alsof ik met de banketbakkers aan de keukentafel zit.’

Haar recensie is te vinden via http://lekkertafelen.nl/kookboeken-specials/maison-kelder-het-huis-van-de-hazelnoot/

Als klap op de vuurpijl probeerde Samantha Roelofs ook zelf zo’n lekkere hazelnoottaart te maken. Ze gebruikte de aanwijzingen die her en der in ‘Het huis van de hazelnoot’ zijn te vinden.

Waar dat toe leidde? Leest u maar: http://lekkertafelen.nl/recepten/hazelnootschuimtaart-een-beetje-van-mezelf-en-een-beetje-van-maison-kelder/