Ook in Bouillon Magazine

Een ‘fascinerende geschiedenis’ noemt Bouillon Magazine het boek ‘Maison Kelder; het huis van de hazelnoot’. Oké, bij het vermelden van de naam Danny Verbaan is iets misgegaan, maar voor het overige is het mooie en lekker enthousiaste recensie. De tekst staat hieronder:

Maison Kelder                                   
Geen echt kookboek, maar wel een fascinerende geschiedenis in verhalen en foto’s van Maison Kelder, het Huis van de Hazelnoot. Tot zelfs kroonprins Willem Alexander komen alle Hagenezen met enige notie van smaak naar Maison Kelder voor hun hazelnoottaart. Journalist Danny Baan legt met een fijn gevoel voor nuances de wereld achter de coulissen van dit Haagse patisseriehuis bloot. Eerst nog wat oorlogsgewroet toen Dick Kelder nog eigenaar was en later de vernieuwings- en expansiedrift van de nieuwe eigenaren Wiggert Jonker en later Lucas Jonker en Bob Kaptein. Mooi zijn de foto’s van transportmiddelen, vooral de motorbakfiets van de firma Huisman, wat een beauty. (WJ)
Uitgeverij: Scriptum
ISBN: 9789055949311